Εύρεση περιεχομένου
Κορυφή
parallax
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Καταστήματος

Ο σύγχρονος ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Το κάθε κατάστημα θα πρέπει να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πελατών του.
Έχοντας υλοποιήσει πολυάριθμες ανακαινίσεις εμπορικών καταστημάτων, η ERGON▪ST TERZAKIS μπορεί να αναλάβει την ανανέωση του καταστήματος σας. Η μελέτη και ο σχεδιασμός στοχεύουν, τόσο στην λειτουργικότητα, όσο και στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη γρήγορη και συντονισμένη υλοποίηση των εργασιών, προκειμένου να επιτευχθεί, έτσι, η επαναλειτουργία του καταστήματος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το οικονομικό όφελος του πελάτη λαμβάνοντας υπόψιν όλους εκείνους τους παράγοντες που θα το εξασφαλίσουν.
Επιπλέον συνδυάζοντας την ανακαίνιση με τις επιδοτήσεις που προσφέρουν τα τρέχοντα προγράμματα για επιχειρήσεις [ΕΣΠΑ, Leader, Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις], προσφέρουμε στους πελάτες που μας επιλέγουν την δυνατότητα να ανακαινίσουν το κατάστημα τους με τον ταχύτερο, οικονομικότερο και πιο άρτιο τρόπο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας. Πολιτική απορρήτου
Μετάβαση στο περιεχόμενο