Εύρεση περιεχομένου
Κορυφή
parallax
ERGON ▪ ST TERZAKIS

Εταιρικό Προφίλ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η τεχνική εταιρεία ERGON▪ST TERZAKIS  δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής, της ανακαίνισης καθώς και της εξοικονόμησης ενέργειας, αναλαμβάνει την μελέτη και διεκπεραίωση ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών έργων. Κύριοι κλάδοι ασχολίας είναι η κατασκευή καθώς και η ανακαίνιση κατοικιών, μεταλλικών κτιρίων, επαγγελματικών χώρων και η διαμόρφωση εξωτερικών χώρων.

Έχοντας τεχνογνωσία χρόνων και σε συνδυασμό με τους έμπειρους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία ένταξης του πελάτη σε επιδοτούμενα προγράμματα [Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για Νέους, Εξοικονομώ για επιχειρήσεις, ΕΣΠΑ, LEADER], καθώς και της υλοποίησης του έργου, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη οικονομική πρόταση.

Τα έργα μας σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, χρησιμοποιώντας τα αρτιότερα υλικά προσαρμοσμένα στην κάθε περίπτωση, συνδυάζοντας ποιότητα, συνέπεια, λειτουργικότητα και αισθητική και πάντοτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Καταρτισμένο
Προσωπικό
Συνεχής
Υποστήριξη
Ανταγωνιστικό
Κόστος
PROFILE
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Το προσωπικό μας

Το προσωπικό και οι συνεργάτες της εταιρείας διαθέτουν υψηλή και εξειδικευμένη τεχνογνωσία απόρροια της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο.

Η επιλογή των μηχανικών, των αρχιτεκτόνων και των συνεργείων πραγματοποιήθηκε με περισσή προσοχή και έτσι σχηματίστηκε μια ομάδα που μπορεί να παρέχει όλες τις δυνατές λύσεις προσφέροντας μάλιστα πολλές διαφορετικές επιλογές και πάντα με γνώμονα τη σχέση ποιότητας – οικονομίας.

Κύριο γνώρισμα της εταιρείας μας είναι η παροχή εγγυήσεων καθώς και η δέσμευση για την αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος.

Οι σχέσεις με τον πελάτη χαρακτηρίζονται από εντιμότητα, ειλικρίνεια και διαφάνεια με κύριο και μοναδικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του.

parallax
Σύγχρονες αρχιτεκτονικές
τάσεις
Η ποιότητα, λειτουργικότητα και αισθητική χαρακτηρίζουν
κάθε έργο μας ξεχωριστά
Αναπαραγωγή
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας. Πολιτική απορρήτου
Μετάβαση στο περιεχόμενο